SPM

Drenaj limfatic manual cu pompe de suctiune

spmActiune: Bazat pe vechea traditie a aplicarii ventuzelor  si pe ultimele descoperiri cosmetice si medicale ce folosesc presiunea negativa, tratamentul SPM este un procedeu manual pentru drenaj limfatic simplu, direct si extrem de eficient. Poate  fi folosit selectiv pentru elasticizarea tenului, marirea si ridicarea bustului sau pentru corp.

Se lucreaza cu doua cupe de sticla de marimi diferite pentru corp sau fata, care aspira pielea. Astfel, celulele adipoase sunt intinse, membranele lor devin poroase, sunt transportate spre sistemul limfatic si eliminate. Pielea respira din nou.
Chiar si cateva zile mai tarziu arderea celulelor adipoase continua. Grasimea este convertita in energie, aceasta fiind cea mai sigura cale de a pierde in greutate.
Aparatul controleaza automat presiunea din cupe, aceasta este negativa sau pozitiva si e aplicata alternativ pe tesut. Sunt stimulate fluxul de circulatie si limfa si este activat metabolismul, astfel incat enzimele activeaza producerea de colagen si elastina.

Did you know?

SPM® can specifically be applied for neck and décolleté – e.g. for valuable anti-aging treatments or the improvement of hooded eyelids.